2014. október 30. (csütörtök) - Alfonz
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Kézilabda

2006. március 26. (vasárnap) 19:51

Kézilabda: Kovács Péter a kispadon

Dunaújváros Online Hírek
Bár még sok feladat vár a Dunaferr NK kézilabdázóira az idei bajnoki szezonban, a DO információi szerint eldőlt, hogy nyártól Kovács Péter vezetőedző irányításával készülhet az új feladatokra együttesünk.
Ugyan a Dunaferr NK női kézilabdázói még csak tegnap fejezték be az alapszakasz küzdelmeit, az már korábban eldőlt, hogy a szezon végén elköszön a csapattól Kiss Szilárd vezetőedző. Ahogy az ilyenkor lenni szokott rögtön elindultak a találgatások, hogy ki lesz a jövőben a mieink edzője, de a titokról honlapunk információi szerint fellebbent a fátyol.
    A Dunaferr NK vezetése ugyanis szerződést kötött Kovács Péterrel, a Pick Szeged férfi kézilabda-csapatának edzőjével, így eldőlt, hogy nyártól az évszázad legjobb magyar kézilabdázójának megválasztott szakember foglalja el Kiss Szilárd megüresedő helyét a Dunaferr NK kispadján. Az együttes vezetésének döntéséről érdeklődésünkre Takács Csaba, a Dunaferr NK szakosztály-igazgatója tájékoztatta a DO-t.
   

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2006-03-26 20:07:00 Link Válasz Remelem jon 1-2 uj jatekos is.

2. | 2006-03-27 07:09:00 Link Válasz Állítólag jön BODNYEVA, POSZTNOVA, TAMAS TEREZA - és szerintem jöhetne Szrnka Hortenzia, Nagy Krisztina, Tápai Szabina, Kenyeres Fanni. Átlövő, beállós és szélső is kellene.

3. | 2006-03-27 07:10:00 Link Válasz A tulajdonosváltás után is támogatja a dunaújvárosi sportéletet a Dunaferr Zrt tulajdonosa, a Donbass. A Dunaújvárosi Hírlap információja szerint a Dunaferr Sportegyesületet kétszázmillió forinttal támogatja a vállalat. Ezen kívül százhetvenmilliót kap a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata, és hetvenmillió forintot a Dunaújváros Sportjáért Alapítvány. A nagy vesztes a jégkorong, amelyet a Dunaferr Rt. nem kíván támogatni.Ami a kézilabdacsapatot illeti, az már korábban kiderült - noha a klub vezérkara kategorikusan cáfolta -, hogy Bulath Anita a dán FCK ajánlatát fogadja el, azaz a koppenhágai klub Pálinger Katalin és Siti Eszter távozása után sem marad magyar kézilabdázó nélkül.Kindl Gabriella a szlovén Krim Ljubljana csapatánál folytatja pályafutását, Radulovics Bojana várhatóan visszavonul, de nem maradt posztján Kiss Szilárd vezetőedző sem.A következő idénytől Kiss Szilárd helyett Kovács Péter lesz az új edző a Dunaferr nőikézilabda-csapatánál.Kissnek a szezon végén lejár a szerződése, és távozik a klubtól. Utóda az előző évszázad legjobb magyar férfi játékosa, Kovács Péter lesz, aki jelenleg a Pick Szeged férfi gárdájának a trénere.A hírek szerint a Dunaferr kívánságlistáján olyan nevek szerepelnek, mint a Ljubljana világbajnok beállósa, Ljudmila Bodnyeva, a Lada Toljatti világbajnoka, Ljudmila Posztnova, vagy a Silcotub Zalau 24 éves vb-ezüstérmes kapusa, Tamas Tereza (aki a hírek szerint havi 4000 euróért őrizné a Dunaferr hálóját).

4. | 2006-03-27 08:10:00 Link Válasz Poti Még mindig nem esett le, hogy saját utánpótlásból kell építkezni!

Rá kellene már döbbenni, hogy nem szabad hatalmas pénzekért csodákat ideigazolni.

Mit értünk a legutóbbi szerzeményekkel?

Ha nem hoznak ide senkit akkor is szerepelünk így!

Van Dunaújvárosban egy csomó tehetséges gyerek, akiket nem kellene eltékozolni, eladni, kölcsönbeadni!

4000 EU-ért sok kapus jönne ide, csak az a kérdés, hogy miért!Szerintem nem a Szilárd lett hirtelen rossz edző! Miért nem kap a valaha volt legjobb átlövő lehetőséget, a Mátéfi

Eszterre gondolok? Mert nincs jó viszony közte és a Böbe között? Felelőtlenség így vezetni egy csapatot.Rendet kellene tenni a csapat körül minden szinten!

Az utánpótlással foglalkozó edzőkkel kellene kezdeni és a tulajdonosokkal befejezni.

Vajon miért küldte Győrbe a Böbe a lányát?

5. | 2006-03-27 08:20:00 Link Válasz Szrinka? na ne Máááá!!!!!

Nem hiszem hogy a Kovács Péter az NM kettőt célozta meg.

6. | 2006-03-27 08:34:00 Link Válasz Sehol a világon nem tudják megoldani, hogy csupán a salyát utánpotlásból épüljön fel egy csapat.Ugyanis ezek bármikor elvihetők!!!Még akkor is, ha magkapnak mindent!!!!!!!!!!Mert ugye a mindenre is lehet ráigérni, és már megy is!

A Kocsis Erzsébettel meg eggyet értek. Én már akkor elhajtottam volna, amikor kijelentette, hogy Ő mindig is Fradi szurkoló volt, és marad is. Akkor mit keres itt? Hát megmondom!!

Sokat!!!És azért van még itt.

7. | 2006-03-27 09:21:00 Link Válasz Kerüljön be több fiatal a csapatba,nem kellenek a drága kölföldi sztárok,legfeljebb az első 1-2 évben az első hatba kerülés legyen az elvárás.Így sokkal kevesebb pénzből is megfelelően lehetne gazdálkodni.Ott van pl. a Fradi,ahol már régóta a fiatalokat építik be a csapatba és mindig a legjobb négy között vannak.

8. | 2006-03-27 09:36:00 Link Válasz És mi lessz ha egyre több fiatal bekerül? Mikor meg beérik, el fogják vinni!

9. | 2006-03-27 09:42:00 Link Válasz Tényleg a Böbét én már tavaj elött elhajtottam volna, mert neki köszönhetjük a két pont levonást, és azért nem lettünk bajnokok!!!

A volt multbol a hirnévböl igy lehet megélni!!!

Szoktam figyelni, hogy pld a Slágelze meccsen is mikor szorult a hurok a Dferr körül Ö nyugottan nevetgélt!!!!!!!!!!!!

10. | 2006-03-27 10:05:00 Link Válasz Én a török Özelt hoznám ide. Na az ő játéka nagyon tetszett, ha már mindenképpen külföldi játékosban gondolkodnak. De én pont azért voltam (vagyok) büszke a Dunaferre, mert nincs telepakolva légiósokkal, mint pl. az ETO.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Családi ház eladó Óváros...

Családi ház eladó Óváros...(eladó) Családi ház eladó Óváros központjában. A házban 2 üzlethelyiséget alakítottak ki (70m2 egy 60m2 ) +... tovább

Összes hirdetés: 1070 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.