2014. október 25. (szombat) - Blanka, Bianka
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Kézilabda

2006. március 26. (vasárnap) 19:51

Kézilabda: Kovács Péter a kispadon

Dunaújváros Online Hírek
Bár még sok feladat vár a Dunaferr NK kézilabdázóira az idei bajnoki szezonban, a DO információi szerint eldőlt, hogy nyártól Kovács Péter vezetőedző irányításával készülhet az új feladatokra együttesünk.
Ugyan a Dunaferr NK női kézilabdázói még csak tegnap fejezték be az alapszakasz küzdelmeit, az már korábban eldőlt, hogy a szezon végén elköszön a csapattól Kiss Szilárd vezetőedző. Ahogy az ilyenkor lenni szokott rögtön elindultak a találgatások, hogy ki lesz a jövőben a mieink edzője, de a titokról honlapunk információi szerint fellebbent a fátyol.
    A Dunaferr NK vezetése ugyanis szerződést kötött Kovács Péterrel, a Pick Szeged férfi kézilabda-csapatának edzőjével, így eldőlt, hogy nyártól az évszázad legjobb magyar kézilabdázójának megválasztott szakember foglalja el Kiss Szilárd megüresedő helyét a Dunaferr NK kispadján. Az együttes vezetésének döntéséről érdeklődésünkre Takács Csaba, a Dunaferr NK szakosztály-igazgatója tájékoztatta a DO-t.
   

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2006-03-26 20:07:00 Link Válasz Remelem jon 1-2 uj jatekos is.

2. | 2006-03-27 07:09:00 Link Válasz Állítólag jön BODNYEVA, POSZTNOVA, TAMAS TEREZA - és szerintem jöhetne Szrnka Hortenzia, Nagy Krisztina, Tápai Szabina, Kenyeres Fanni. Átlövő, beállós és szélső is kellene.

3. | 2006-03-27 07:10:00 Link Válasz A tulajdonosváltás után is támogatja a dunaújvárosi sportéletet a Dunaferr Zrt tulajdonosa, a Donbass. A Dunaújvárosi Hírlap információja szerint a Dunaferr Sportegyesületet kétszázmillió forinttal támogatja a vállalat. Ezen kívül százhetvenmilliót kap a Dunaferr NK nőikézilabda-csapata, és hetvenmillió forintot a Dunaújváros Sportjáért Alapítvány. A nagy vesztes a jégkorong, amelyet a Dunaferr Rt. nem kíván támogatni.Ami a kézilabdacsapatot illeti, az már korábban kiderült - noha a klub vezérkara kategorikusan cáfolta -, hogy Bulath Anita a dán FCK ajánlatát fogadja el, azaz a koppenhágai klub Pálinger Katalin és Siti Eszter távozása után sem marad magyar kézilabdázó nélkül.Kindl Gabriella a szlovén Krim Ljubljana csapatánál folytatja pályafutását, Radulovics Bojana várhatóan visszavonul, de nem maradt posztján Kiss Szilárd vezetőedző sem.A következő idénytől Kiss Szilárd helyett Kovács Péter lesz az új edző a Dunaferr nőikézilabda-csapatánál.Kissnek a szezon végén lejár a szerződése, és távozik a klubtól. Utóda az előző évszázad legjobb magyar férfi játékosa, Kovács Péter lesz, aki jelenleg a Pick Szeged férfi gárdájának a trénere.A hírek szerint a Dunaferr kívánságlistáján olyan nevek szerepelnek, mint a Ljubljana világbajnok beállósa, Ljudmila Bodnyeva, a Lada Toljatti világbajnoka, Ljudmila Posztnova, vagy a Silcotub Zalau 24 éves vb-ezüstérmes kapusa, Tamas Tereza (aki a hírek szerint havi 4000 euróért őrizné a Dunaferr hálóját).

4. | 2006-03-27 08:10:00 Link Válasz Poti Még mindig nem esett le, hogy saját utánpótlásból kell építkezni!

Rá kellene már döbbenni, hogy nem szabad hatalmas pénzekért csodákat ideigazolni.

Mit értünk a legutóbbi szerzeményekkel?

Ha nem hoznak ide senkit akkor is szerepelünk így!

Van Dunaújvárosban egy csomó tehetséges gyerek, akiket nem kellene eltékozolni, eladni, kölcsönbeadni!

4000 EU-ért sok kapus jönne ide, csak az a kérdés, hogy miért!Szerintem nem a Szilárd lett hirtelen rossz edző! Miért nem kap a valaha volt legjobb átlövő lehetőséget, a Mátéfi

Eszterre gondolok? Mert nincs jó viszony közte és a Böbe között? Felelőtlenség így vezetni egy csapatot.Rendet kellene tenni a csapat körül minden szinten!

Az utánpótlással foglalkozó edzőkkel kellene kezdeni és a tulajdonosokkal befejezni.

Vajon miért küldte Győrbe a Böbe a lányát?

5. | 2006-03-27 08:20:00 Link Válasz Szrinka? na ne Máááá!!!!!

Nem hiszem hogy a Kovács Péter az NM kettőt célozta meg.

6. | 2006-03-27 08:34:00 Link Válasz Sehol a világon nem tudják megoldani, hogy csupán a salyát utánpotlásból épüljön fel egy csapat.Ugyanis ezek bármikor elvihetők!!!Még akkor is, ha magkapnak mindent!!!!!!!!!!Mert ugye a mindenre is lehet ráigérni, és már megy is!

A Kocsis Erzsébettel meg eggyet értek. Én már akkor elhajtottam volna, amikor kijelentette, hogy Ő mindig is Fradi szurkoló volt, és marad is. Akkor mit keres itt? Hát megmondom!!

Sokat!!!És azért van még itt.

7. | 2006-03-27 09:21:00 Link Válasz Kerüljön be több fiatal a csapatba,nem kellenek a drága kölföldi sztárok,legfeljebb az első 1-2 évben az első hatba kerülés legyen az elvárás.Így sokkal kevesebb pénzből is megfelelően lehetne gazdálkodni.Ott van pl. a Fradi,ahol már régóta a fiatalokat építik be a csapatba és mindig a legjobb négy között vannak.

8. | 2006-03-27 09:36:00 Link Válasz És mi lessz ha egyre több fiatal bekerül? Mikor meg beérik, el fogják vinni!

9. | 2006-03-27 09:42:00 Link Válasz Tényleg a Böbét én már tavaj elött elhajtottam volna, mert neki köszönhetjük a két pont levonást, és azért nem lettünk bajnokok!!!

A volt multbol a hirnévböl igy lehet megélni!!!

Szoktam figyelni, hogy pld a Slágelze meccsen is mikor szorult a hurok a Dferr körül Ö nyugottan nevetgélt!!!!!!!!!!!!

10. | 2006-03-27 10:05:00 Link Válasz Én a török Özelt hoznám ide. Na az ő játéka nagyon tetszett, ha már mindenképpen külföldi játékosban gondolkodnak. De én pont azért voltam (vagyok) büszke a Dunaferre, mert nincs telepakolva légiósokkal, mint pl. az ETO.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Tulajdonostól! Már ha álmai otthonát...

Tulajdonostól! Már ha álmai otthonát...(eladó) Ha luxust nélkülöző, de élhető otthont szeretne reális áron, ez az ajánlat Önnek szól. tovább

Összes hirdetés: 1119 db

Apró

Ajtófelújítás

Szolgáltatás | Kínál

Ajtófelújítás

Összes hirdetés: 153 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.