Kézilabda

2008. január 31. (csütörtök) 15:12

Kézilabda: osztrák válogatott a Dunaferrben!

Dunaújváros Online Hírek
A Dunaferr SE férfikézilabda csapatát erősíti a jövőben Janko Bozovic. A szerb származású, de osztrák válogatott jobbátlövő a szezon végéig kötelezte el magát a piros-fehérekhez.

   Akik az elmúlt napokban kilátogattak a Dunaferr SE férfikézilabda csapatának edzéseire, illetve felkészülési találkozóira, azok egy új arcot fedezhettek fel csapatunk tagjai közt. A 203 centiméter magas, mindössze 22 éves Janko Bozovic az elmúlt napokban ugyanis próbajátékon vett részt csapatunknál, s a jelek szerint játéka elnyerte együttesünk vezetőinek tetszését.
    
   Illik a csapatba
    
   Ma kora délután ugyanis a szezon végéig szóló szerződést kötöttünk a szerb származású, ám osztrák válogatott jobbátlövővel, aki már a Debrecen elleni vasárnapi bajnokin pályára léphet együttesünkben, amennyiben megérkezik addig a játékengedélye. A harminckétszeres osztrák válogatott játékos az elmúlt szezonban a spanyol másodosztályú La Coruna csapatát erősítette, majd idén nyáron csapatot váltott, s a német első osztályban szereplő Füchse Berlin együttesénél folytatta pályafutását. Mint azt Kolics János, együttesünk vezetőedzője elárulta, a fiatal átlövő szerződtetésére egy sajnálatos sérülés miatt volt szükség, ugyanakkor a tehetséges játékos komoly hasznára lehet csapatunknak a soron következő mérkőzéseken.
   - Janko Bozovic szerződtetésére azért volt szükség, mert a közelmúltban térdsérülést szenvedő Bakos Dávidra sajnos már nem számíthatunk az idei szezonban, ugyanis rá újabb műtét vár. Úgy érzem, hogy a fiatal átlövővel erősödik keretünk, hiszen remek fizikai adottságokkal rendelkezik, melyre támadásban és védekezésben is építhetünk a jövőben. Technikás, labdabiztos játékost ismertem meg benne az elmúlt napokban, s bár lövőerőben még fejlődnie kell, úgy érzem, hogy maximálisan beilleszthető fiatal csapatunk játékrendszerébe.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2008-01-31 18:42:31 Link Válasz Isten hozta! Ha folytatja a hagyományt, amit előtte Krivokapics meg Vujin Marko elkezdett, akkor sok örömünk lesz a játékában.

2. | 2008-02-01 07:28:52 Link Válasz Ismerve az osztrák bajnokságot ,cefet nagy erősítés.Ha így folytatja Kolics és Bene az építkezést,akkor a srácok még a szokásos harmadik helyüket sem szerzik meg!

3. | 2008-02-01 07:52:04 Link Válasz Gondolom a csajok pénzén vásároltátok.Hát egyeseknek van bőr a képén!

4. | 2008-02-01 08:46:30 Link Válasz ne írj ide ilyet hogy a csajok pénzén!

ha valamit nem tudsz minek okoskodsz???

5. | 2008-02-01 08:58:39 Link Válasz Nem szerencsés a 2 csapatot egymás ellen kijátszani. Mindkettő nagyon szimpatikus gárda. Mindkettőt szeretjük,tény: a bizonytalan helyzet és az ezzel párhuzamosan jelentkező nagy feladatok miatt nagyon szorítunk jelenleg a csajokért. (Aztán majd a fiúkért is, természetesen.)

6. | 2008-02-01 09:18:55 Link Válasz Azt talán nem kéne bűnéül felróni a srácnak, hogy osztrák válogatott, francia vagy dán nem lehet, ha egyszer osztrák állampolgár.Mongyuk Szilágyi Viktor is osztrák válogatott, oszt milyen jó kis játékos (Bundesliga). Az + külön nem rossz, hogy 22 évesen már 32-szeres válogatott. Az meg külön jó lehet (mentalitásban), hogy szerb nemzetiségű.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Igényesen felújított lakás eladó!

Igényesen felújított lakás eladó!(eladó) A lakás tégla épületben található. Néhány hónappal ezelőtt teljes körűen felújították. Magas földszinti,... tovább

Összes hirdetés: 1067 db

Apró

Székhelyszolgáltatás

Szolgáltatás | Kínál

Székhelyszolgáltatás

Összes hirdetés: 168 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.