2014. október 24. (péntek) - Salamon
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Kézilabda

2008. január 31. (csütörtök) 15:12

Kézilabda: osztrák válogatott a Dunaferrben!

Dunaújváros Online Hírek
A Dunaferr SE férfikézilabda csapatát erősíti a jövőben Janko Bozovic. A szerb származású, de osztrák válogatott jobbátlövő a szezon végéig kötelezte el magát a piros-fehérekhez.

   Akik az elmúlt napokban kilátogattak a Dunaferr SE férfikézilabda csapatának edzéseire, illetve felkészülési találkozóira, azok egy új arcot fedezhettek fel csapatunk tagjai közt. A 203 centiméter magas, mindössze 22 éves Janko Bozovic az elmúlt napokban ugyanis próbajátékon vett részt csapatunknál, s a jelek szerint játéka elnyerte együttesünk vezetőinek tetszését.
    
   Illik a csapatba
    
   Ma kora délután ugyanis a szezon végéig szóló szerződést kötöttünk a szerb származású, ám osztrák válogatott jobbátlövővel, aki már a Debrecen elleni vasárnapi bajnokin pályára léphet együttesünkben, amennyiben megérkezik addig a játékengedélye. A harminckétszeres osztrák válogatott játékos az elmúlt szezonban a spanyol másodosztályú La Coruna csapatát erősítette, majd idén nyáron csapatot váltott, s a német első osztályban szereplő Füchse Berlin együttesénél folytatta pályafutását. Mint azt Kolics János, együttesünk vezetőedzője elárulta, a fiatal átlövő szerződtetésére egy sajnálatos sérülés miatt volt szükség, ugyanakkor a tehetséges játékos komoly hasznára lehet csapatunknak a soron következő mérkőzéseken.
   - Janko Bozovic szerződtetésére azért volt szükség, mert a közelmúltban térdsérülést szenvedő Bakos Dávidra sajnos már nem számíthatunk az idei szezonban, ugyanis rá újabb műtét vár. Úgy érzem, hogy a fiatal átlövővel erősödik keretünk, hiszen remek fizikai adottságokkal rendelkezik, melyre támadásban és védekezésben is építhetünk a jövőben. Technikás, labdabiztos játékost ismertem meg benne az elmúlt napokban, s bár lövőerőben még fejlődnie kell, úgy érzem, hogy maximálisan beilleszthető fiatal csapatunk játékrendszerébe.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2008-01-31 18:42:31 Link Válasz Isten hozta! Ha folytatja a hagyományt, amit előtte Krivokapics meg Vujin Marko elkezdett, akkor sok örömünk lesz a játékában.

2. | 2008-02-01 07:28:52 Link Válasz Ismerve az osztrák bajnokságot ,cefet nagy erősítés.Ha így folytatja Kolics és Bene az építkezést,akkor a srácok még a szokásos harmadik helyüket sem szerzik meg!

3. | 2008-02-01 07:52:04 Link Válasz Gondolom a csajok pénzén vásároltátok.Hát egyeseknek van bőr a képén!

4. | 2008-02-01 08:46:30 Link Válasz ne írj ide ilyet hogy a csajok pénzén!

ha valamit nem tudsz minek okoskodsz???

5. | 2008-02-01 08:58:39 Link Válasz Nem szerencsés a 2 csapatot egymás ellen kijátszani. Mindkettő nagyon szimpatikus gárda. Mindkettőt szeretjük,tény: a bizonytalan helyzet és az ezzel párhuzamosan jelentkező nagy feladatok miatt nagyon szorítunk jelenleg a csajokért. (Aztán majd a fiúkért is, természetesen.)

6. | 2008-02-01 09:18:55 Link Válasz Azt talán nem kéne bűnéül felróni a srácnak, hogy osztrák válogatott, francia vagy dán nem lehet, ha egyszer osztrák állampolgár.Mongyuk Szilágyi Viktor is osztrák válogatott, oszt milyen jó kis játékos (Bundesliga). Az + külön nem rossz, hogy 22 évesen már 32-szeres válogatott. Az meg külön jó lehet (mentalitásban), hogy szerb nemzetiségű.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Családi ház eladó

Családi ház eladó(eladó) Baracson összkomfortos, egybenyíló kétszobás parasztház (vályog beton alapon) 1166 m2 telekkel eladó vagy 1,5... tovább

Összes hirdetés: 1121 db

Apró

Szieszta kályha!

Vegyes | Kínál

Szieszta kályha!

Összes hirdetés: 166 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.