2014. október 24. (péntek) - Salamon
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Kézilabda

2010. március 12. (péntek) 22:45

Kézilabda: nyert a jobb

Dunaújváros Online Hírek
Sima, 22-34 arányú győzelmet aratott az esélyesebb Veszprém gárdája a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata felett a bajnokság mai találkozóján. A vendégek főleg az első félidőben domináltak, a fordulást követően azonban bizonyítottak a dunaújvárosi fiatalok is.

Dunaferr SE – MKB Veszprém KC
   22-34
(8-17)

Dunaferr SE: Vitáris, Miss 4, Németh G. 1, Kopco 1, Bali, Nagy K. 3, Morva 3. Csere: Repóth (kapus), Kemény, Rosta M. 1, Benmiloud 1, Szepesi 1, Bodó 3, Takács 4. Vezetőedző: Imre Vilmos.

Kemény veszprémi fal!
Kemény veszprémi fal!
A tisztes helytállás reményében várta a Veszprém elleni találkozót ma este a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata. A világ egyik legjobb együttese ellen még teljes kerettel sem a mieink számítottak volna az esélyesnek, ám így, hogy több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett Imre Vilmosnak, már az csodaszámba ment volna, ha sikerült megszorítani a favoritot.
   
   Elhalunk a falon
   
   Nem kezdték túl nagy iramban a mérkőzést egyik oldalon sem, s az első öt percben mindössze egyetlen találatot láthattak a sportcsarnokot ezúttal színültig megtöltő drukkerek, ám ezt az egyet, majd az ezt követő másodikat is vendégek szerezték, Németh Gábor hatodik percben eleresztett bombája csak az 1-2-es eredményhez volt elég. A folytatásban viszont egyre inkább belemelegedett a veszprémi együttes, mely szokásos remek védekezéséve teljesen megfogta a mieink támadójátékát, s az így szerzett labdákból gyorsan indulva, már a 9. minutumra négyfás előnyt épített fel, így egyáltalán nem volt véletlen, hogy Imre Vilmos időkéréssel próbált meg rendet tenni játékosai fejében (2-6).
   Úgy tűnt, hogy egy ideig ez sikerült is, mert azok után, hogy a vendégek tovább növelték vezetésüket, egy jó háromperces periódussal visszajöttünk három találatra (5-8), ám ezzel szinte el is lőtte összes puskaporát együttesünk az első felvonásban, így a játékrészből hátralévő idő a veszprémiek örömjátékát hozta. Mindent megpróbáltak!
Mindent megpróbáltak!
A bakonyi gárda Fazekas védéseivel, valamint a tarthatatlan Iváncsik Gergő góljaival kezdte el építeni újra előnyét (7-13), s mivel a mieink ebben az időszakban nagyon sok hibával játszottak, esélyük sem volt arra, hogy szorossá tegyék a találkozót, így a vendégek már az első harminc perc végére eldöntötték a két bajnoki pont sorsát (8-17).
   
   Megvillanó fiatalok
   
   A térfélcsere után valamelyest puhított védekezésén a Mocsai-csapat, ám ahhoz, hogy egy végül igazán jó második félidőt láthassanak a hazai szurkolók, kellettek a Dunaferr fiataljai is, akik alaposan kitettek magukért a folytatásban. Ugyan a vendégek már az első akciójukból tízre növelték előnyüket, ám a továbbiakban Vitáris kapus teljesítménye, valamint a hazai támadások hatékonysága is nagyot javult a mieink oldalán, s ha ez nem is volt elég arra, hogy komolyabban felzárkózzunk, a nyílt sisakos csatában így is tartani tudtuk a kilencgólos különbséget (14-23).
   A félidő derekán Imre Vilmos kapust cserélt, s a csereként beálló Repóth Dániel több bravúros védéssel ragadtatta tapsra az egyre lelkesebb hazai publikumot, mely emellett a meccsről-meccsre jobb teljesítményt nyújtó Takács Bence góljainak, s a szintén szemtelenül fiatal Bodó Richárd bombáinak is örülhetett (19-29). Egészen a véghajráig úgy tűnt, hogy marad is ez a különbség a két gárda között, ám az utolsó percekben pár elrontott hazai támadás után Perez is megvillant háromszor, így hiába szerezte a meccs utolsó találatát a Dunaferr, végül a veszprémiek örülhettek a 22-34 arányú győzelemnek.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2010-03-13 06:39:36 Link Válasz Kint voltam a meccsen, szenzációs élmény volt! 1. Látni a veszprémi sztárokat élőben játszani, 2. Látni, hogy a Dnaferr utánpótlása ismét jó felé halad ahhoz, hogy egyszer egy ütőképes felnőtt csapatot alkossanak.

És most egy kis kötözködés.

Elhiszem, hogy egy Veszprémnek nem e Magyar bajnokság a csúcs, de 5 magyar játékos, ( a cserekapussal együtt, aki szintén ifista) ez tényleg nem tesz jót a bajnokságunknak, és az utánpótlás korú játékosokak. Egy veszprémi ifista mikor fog a felnőtt csapatban játszani, úgy, mint egy Dunaferr-es fiatal?

Na nálunk is voltak ám nulla teljesítmények!

Német G. katasztrófa, Bali R. szintén, Kopco dettó, Nagyot pedig nagyon vigyázták. Egyszóval ha nincsenek a fiatalok, nagyon megégünk.

Ettöl függetlenül, gratulálok a fiúknak!!

2. | 2010-03-13 09:33:36 Link Válasz egyszer?

csak amikor a veszprém nem hoz külföldről,nagyobb szerb küzdőt vagy kész játékosokat.

3. | 2010-03-13 11:32:44 Link Válasz Egy gondolat azért nem hagy nyugodni Mocsai leckét vehetne Vilitől afiatalok csapatba épitéséből Lehet hogy nem kellene Veszpémbe se kész játékosokat hozni idegenből

4. | 2010-03-13 12:04:08 Link Válasz Csak a győztesekről beszélnek.Konkoly és lassan az egész Győr,nem véletlenül távolodik el a válogatottól.

Tudják,ott csak az évi munkájukat,megitélésüket rontanák el.

Mátéfi amióta bejelentkezett,a Csaba ellen jobban nyomják az ellenfelek.

Érthetetlen hogy miért nem lehet egy stábot csinálni a válogatottra.

Mondjuk,most a Mocsaibá bevállalta,de volt rajta nyomás is.

Egyértelmű hogy a válogatottakat a Veszprém és a Győr is megsebezte.

Ott ahol a legjobban lehetne(bl),az eredménykényszer és a fiatal lutrisága miatt,nem foglalkoznak velük.

max alibiből muogatják,mint egy wax museumban.A Győr pl már meg vett két sorozatot,de nem nyerte meg.(ehf,kek)

Most a harmadik sorozat megvételén munkálkodik.(idén,és jővőre északi sztárok?)szóval ha a férfiak igazán rivalda fényt akarnak,az nem ez az,amit csinálnak.

5. | 2010-03-13 12:09:11 Link Válasz A megvételt,természetesen nem inkorrekt dologra értem.

hanem az igazolásokra,hogy mennyi játékos ment át,és miért jött.

6. | 2010-03-13 14:40:13 Link Válasz Nem rossz ez a "vett", "megvett" kifejezés.

Győrben már régóta próbálkoznak, de eddig nem sikerült. 9 nk. kupadöntőből 0 a megnyertek száma.

Panaszkodtak is a szurkereik ( bírót vett, meg(nem)vett) az mksz sportdiplomáciai gyengeségére.

A mostani kupasorozatban viszont fordulni látszik a trendi.

Szemmel látható a győri "sportdiplomácia" erősödése. :)

A Dunaferres ifi srácoknak pedig gratulálok!!!

Szép volt fiúkák!! :) :)

7. | 2010-03-13 14:53:26 Link Válasz Nagyon visszataszitó volt a veszprémi szurkolók rászámolása a remekül küzdö ifi és serdülő koru gyerekekre

8. | 2010-03-14 11:14:44 Link Válasz A GYŐR MÁR MEGVETTE AZ EHF-ET ÉS A KEK-ET,DE NEM NYERTE MEG.A VESZPRÉMNEK AZ AZ ÉRDEKE,HOGY A GYŐZTESEKRŐL BESZÉLJENEK,ÉS HA EZT EGY KANNIBÁL CSINÁLJA MEG,JÖN:)

9. | 2012-01-10 07:28:08 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) There's a terrific amount of knoweldge in this article!

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Családi ház eladó

Családi ház eladó(eladó) Baracson összkomfortos, egybenyíló kétszobás parasztház (vályog beton alapon) 1166 m2 telekkel eladó vagy 1,5... tovább

Összes hirdetés: 1121 db

Apró

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.