2014. október 23. (csütörtök) - Gyöngyi
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Kézilabda

2010. március 12. (péntek) 22:45

Kézilabda: nyert a jobb

Dunaújváros Online Hírek
Sima, 22-34 arányú győzelmet aratott az esélyesebb Veszprém gárdája a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata felett a bajnokság mai találkozóján. A vendégek főleg az első félidőben domináltak, a fordulást követően azonban bizonyítottak a dunaújvárosi fiatalok is.

Dunaferr SE – MKB Veszprém KC
   22-34
(8-17)

Dunaferr SE: Vitáris, Miss 4, Németh G. 1, Kopco 1, Bali, Nagy K. 3, Morva 3. Csere: Repóth (kapus), Kemény, Rosta M. 1, Benmiloud 1, Szepesi 1, Bodó 3, Takács 4. Vezetőedző: Imre Vilmos.

Kemény veszprémi fal!
Kemény veszprémi fal!
A tisztes helytállás reményében várta a Veszprém elleni találkozót ma este a Dunaferr SE férfikézilabda-csapata. A világ egyik legjobb együttese ellen még teljes kerettel sem a mieink számítottak volna az esélyesnek, ám így, hogy több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett Imre Vilmosnak, már az csodaszámba ment volna, ha sikerült megszorítani a favoritot.
   
   Elhalunk a falon
   
   Nem kezdték túl nagy iramban a mérkőzést egyik oldalon sem, s az első öt percben mindössze egyetlen találatot láthattak a sportcsarnokot ezúttal színültig megtöltő drukkerek, ám ezt az egyet, majd az ezt követő másodikat is vendégek szerezték, Németh Gábor hatodik percben eleresztett bombája csak az 1-2-es eredményhez volt elég. A folytatásban viszont egyre inkább belemelegedett a veszprémi együttes, mely szokásos remek védekezéséve teljesen megfogta a mieink támadójátékát, s az így szerzett labdákból gyorsan indulva, már a 9. minutumra négyfás előnyt épített fel, így egyáltalán nem volt véletlen, hogy Imre Vilmos időkéréssel próbált meg rendet tenni játékosai fejében (2-6).
   Úgy tűnt, hogy egy ideig ez sikerült is, mert azok után, hogy a vendégek tovább növelték vezetésüket, egy jó háromperces periódussal visszajöttünk három találatra (5-8), ám ezzel szinte el is lőtte összes puskaporát együttesünk az első felvonásban, így a játékrészből hátralévő idő a veszprémiek örömjátékát hozta. Mindent megpróbáltak!
Mindent megpróbáltak!
A bakonyi gárda Fazekas védéseivel, valamint a tarthatatlan Iváncsik Gergő góljaival kezdte el építeni újra előnyét (7-13), s mivel a mieink ebben az időszakban nagyon sok hibával játszottak, esélyük sem volt arra, hogy szorossá tegyék a találkozót, így a vendégek már az első harminc perc végére eldöntötték a két bajnoki pont sorsát (8-17).
   
   Megvillanó fiatalok
   
   A térfélcsere után valamelyest puhított védekezésén a Mocsai-csapat, ám ahhoz, hogy egy végül igazán jó második félidőt láthassanak a hazai szurkolók, kellettek a Dunaferr fiataljai is, akik alaposan kitettek magukért a folytatásban. Ugyan a vendégek már az első akciójukból tízre növelték előnyüket, ám a továbbiakban Vitáris kapus teljesítménye, valamint a hazai támadások hatékonysága is nagyot javult a mieink oldalán, s ha ez nem is volt elég arra, hogy komolyabban felzárkózzunk, a nyílt sisakos csatában így is tartani tudtuk a kilencgólos különbséget (14-23).
   A félidő derekán Imre Vilmos kapust cserélt, s a csereként beálló Repóth Dániel több bravúros védéssel ragadtatta tapsra az egyre lelkesebb hazai publikumot, mely emellett a meccsről-meccsre jobb teljesítményt nyújtó Takács Bence góljainak, s a szintén szemtelenül fiatal Bodó Richárd bombáinak is örülhetett (19-29). Egészen a véghajráig úgy tűnt, hogy marad is ez a különbség a két gárda között, ám az utolsó percekben pár elrontott hazai támadás után Perez is megvillant háromszor, így hiába szerezte a meccs utolsó találatát a Dunaferr, végül a veszprémiek örülhettek a 22-34 arányú győzelemnek.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2010-03-13 06:39:36 Link Válasz Kint voltam a meccsen, szenzációs élmény volt! 1. Látni a veszprémi sztárokat élőben játszani, 2. Látni, hogy a Dnaferr utánpótlása ismét jó felé halad ahhoz, hogy egyszer egy ütőképes felnőtt csapatot alkossanak.

És most egy kis kötözködés.

Elhiszem, hogy egy Veszprémnek nem e Magyar bajnokság a csúcs, de 5 magyar játékos, ( a cserekapussal együtt, aki szintén ifista) ez tényleg nem tesz jót a bajnokságunknak, és az utánpótlás korú játékosokak. Egy veszprémi ifista mikor fog a felnőtt csapatban játszani, úgy, mint egy Dunaferr-es fiatal?

Na nálunk is voltak ám nulla teljesítmények!

Német G. katasztrófa, Bali R. szintén, Kopco dettó, Nagyot pedig nagyon vigyázták. Egyszóval ha nincsenek a fiatalok, nagyon megégünk.

Ettöl függetlenül, gratulálok a fiúknak!!

2. | 2010-03-13 09:33:36 Link Válasz egyszer?

csak amikor a veszprém nem hoz külföldről,nagyobb szerb küzdőt vagy kész játékosokat.

3. | 2010-03-13 11:32:44 Link Válasz Egy gondolat azért nem hagy nyugodni Mocsai leckét vehetne Vilitől afiatalok csapatba épitéséből Lehet hogy nem kellene Veszpémbe se kész játékosokat hozni idegenből

4. | 2010-03-13 12:04:08 Link Válasz Csak a győztesekről beszélnek.Konkoly és lassan az egész Győr,nem véletlenül távolodik el a válogatottól.

Tudják,ott csak az évi munkájukat,megitélésüket rontanák el.

Mátéfi amióta bejelentkezett,a Csaba ellen jobban nyomják az ellenfelek.

Érthetetlen hogy miért nem lehet egy stábot csinálni a válogatottra.

Mondjuk,most a Mocsaibá bevállalta,de volt rajta nyomás is.

Egyértelmű hogy a válogatottakat a Veszprém és a Győr is megsebezte.

Ott ahol a legjobban lehetne(bl),az eredménykényszer és a fiatal lutrisága miatt,nem foglalkoznak velük.

max alibiből muogatják,mint egy wax museumban.A Győr pl már meg vett két sorozatot,de nem nyerte meg.(ehf,kek)

Most a harmadik sorozat megvételén munkálkodik.(idén,és jővőre északi sztárok?)szóval ha a férfiak igazán rivalda fényt akarnak,az nem ez az,amit csinálnak.

5. | 2010-03-13 12:09:11 Link Válasz A megvételt,természetesen nem inkorrekt dologra értem.

hanem az igazolásokra,hogy mennyi játékos ment át,és miért jött.

6. | 2010-03-13 14:40:13 Link Válasz Nem rossz ez a "vett", "megvett" kifejezés.

Győrben már régóta próbálkoznak, de eddig nem sikerült. 9 nk. kupadöntőből 0 a megnyertek száma.

Panaszkodtak is a szurkereik ( bírót vett, meg(nem)vett) az mksz sportdiplomáciai gyengeségére.

A mostani kupasorozatban viszont fordulni látszik a trendi.

Szemmel látható a győri "sportdiplomácia" erősödése. :)

A Dunaferres ifi srácoknak pedig gratulálok!!!

Szép volt fiúkák!! :) :)

7. | 2010-03-13 14:53:26 Link Válasz Nagyon visszataszitó volt a veszprémi szurkolók rászámolása a remekül küzdö ifi és serdülő koru gyerekekre

8. | 2010-03-14 11:14:44 Link Válasz A GYŐR MÁR MEGVETTE AZ EHF-ET ÉS A KEK-ET,DE NEM NYERTE MEG.A VESZPRÉMNEK AZ AZ ÉRDEKE,HOGY A GYŐZTESEKRŐL BESZÉLJENEK,ÉS HA EZT EGY KANNIBÁL CSINÁLJA MEG,JÖN:)

9. | 2012-01-10 07:28:08 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) There's a terrific amount of knoweldge in this article!

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

.13.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Nagyvenyimen központhoz közel,...

Nagyvenyimen központhoz közel,...(eladó) Nagyvenyimen, központhoz közel, 100 nm-es, felújítandó családi ház eladó! Érdeklődni:06 30/504-1606 tovább

Összes hirdetés: 1122 db

Apró

Biztos munka kulfoldon.

Állás | Kínál

Biztos munka kulfoldon.

Összes hirdetés: 177 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.