2014. október 24. (péntek) - Salamon
főoldal Heti Termés Legolvasottabb Ingatlanpiac Cégtár Apró Akcióporta

Sport

2011. június 23. (csütörtök) 08:42

Jégkorong: Magosi távozott

Elhagyta a Dab.Docler jégkorong csapatát a gárda fiatal válogatott csatára, Magosi Bálint, aki a megyei rivális Volán együttesét erősíti majd. Az Acélbikák immáron volt játékosa kétéves szerződést írt alá a fehérváriakkal.
nagyítás
Tegnap tartotta az új szezon első sajtótájékoztatóját a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorong csapata, melyen bejelentették, majd bemutatták a fehérváriak új igazolásait. Ez a Dab.Docler együttesének, valamint a dunaújvárosi szurkolók szemszögéből csak azért érdekes, mert ekkor vált hivatalossá, hogy Magosi Bálint, az Acélbikák csapatának válogatott szélsője a Sapa Fehérvár AV 19 együttesében folytatja pályafutását. A tavalyi OB I-es bajnokságban 50 (24 gól, 26 assziszt), illetve a MOL Ligában 48 pontig (24, 24) jutó játékos kétéves szerződést írt alá a fehérvári együttessel.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2011-06-23 11:09:19 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Remélem hogy Id. Azari Zsolt megkap mindennemű támogatást amit kér a várostól amire az "irány Ausztria" c. cikkbe utalt és pár éven belül elérhető lenne az EBEL és akkor a dunaújvárosi nevelésű tehetségek nem a szomszédba ontanák a pontokat!

Sok sikert Mago az EBELben, remélem fogsz még DAB színekben játszani!

2. | 2011-06-23 11:10:43 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Vajon miért ment el??
Nem akar osztrák II lenni, ha lehet osztrák I is.
Sok sikert Bálint!
Én is mennék,de nem hívnak:)

3. | 2011-06-23 14:11:18 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) A hoki, szvsz, nincs rossz helyzetben, az ország egyik leggazdagabb cége a névadó szponzor.
Szerintem anyagilag nem szorulnak támogatásra, ezt abból is gondolom, hogy bevállalták az osztrák kalandot. Egyébként sok sikert nekik!
A város, sajnos, nem arról híres, hogy megbecsüli a sportot.:( Már régen nem sportváros. Szerintem szégyen, mennyire nem becsüljük azokat, akik még valamennyire elviselhetőbbé tudnák tenni ezt a jelenlegi helyzetet.

4. | 2011-06-23 15:25:16 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Sok Sikert Magó csak igy tovább, de 2 év múlva ha lejár a szerződésed és nem fognak hívni az erópai csapatok akkor remélem fontolóra veszed a visszatérést a gyökerekhez.
Persze ha benne lesz a mi kis csapatunk az EBEL-be.
Remélem a város felfogja annak a lehetőséget h egy kis segítséggel Erópában is híressé válhat a mi kis városunk. Ennél jobb reklámot nem is kaphatna a városunk és ccégei.

M12 2 válasz

5. | 2011-06-23 23:12:50 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-23 15:25:16 EZEK??? Felismerni? Szándékosan használtam az "ezek" kifejezést az "ők" helyett...
EZEK -helyi vezetők- csak a saját vállukat veregetik, ha sportsikerek vannak,de az odáig vezető útba egy centit se építettek, egy kavicsot nem raktak hozzá.

6. | 2011-06-24 08:45:55 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-23 15:25:16 A kézis csajok BL-t és minden nk.kupát megnyertek, a fiúk sem voltak rosszak. Tehát egyértelműen jó hírét vitték a városnak, na és a támogató cégnek...
Meg lehet nézni, most mire is jó ez Dunaújvárosban!:(
A hokinak szerencséje, hogy a várostól független szponzora és egy rátermett vezetője van. (Azari) 1 válasz

7. | 2011-06-25 01:13:37 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-24 08:45:55 Szerencséje? Abban igen h Id. Azari úr és Szélig úr nem hagyták h megszűnjön a városban a jégkorong és Azari úr valóban szisztematikusan menedzseli ezt a csapatot!

De mikod SE-ben voltak 96ban ők voltak az egyesület siker csapata utána viszont szép lassan egyre kevesebbet kaptak a hokisok. Minden szakosztály bevásárolt h BL-t nyerjen stb vagy épp a magyar bajnoki címet akik pedig város első csapat bajnoki aranyát szállították és túlnyomó részben saját nevelésből dolgoztak számkivetett lett az egyesületen belül ez is megérne egy misét h alakult ez így nem véletlen hogy hokisok kiléptek a Dunaferrből aztán csődbe mentek Kőhalmi & Takács duóval kellett ez a megtisztulás!

Most is sok dunaújvárosi játszik ebben a csapatban és még több fog szerepelni ha továbbiakban is előre lép a csapat szakmailag azaz valószínűsíthető a végső cél az EBEL!

Én mindig Jégkorong párti voltam nem vok híve az összevásárolt csapatnak de örüljünk annak ami a városban él és fejlődik csapatsport téren.

Gazdasági szempontból meg egy 50 ezres város ne akarjon ennyi csapatsportot fenntartani mert az lehetetlen!

Visszanyal a fagyi amit megtettek az SE-n belül anno a hokisokkal!

Hajrá Hokisok:) 1 válasz

8. | 2011-06-25 16:56:29 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-25 01:13:37 Ez mind szép és jó. De a névadó szponzor nélkül mindez nem működne. Akinek a tulajdonosa az ország 15 leggazdagabb embere közé tartozik.
Elismerésem a csapatvezetőknek, de pénz nélkül nem sikerült volna mindez, úgy gondolom.
Bármekkora egy település, csak szándék kérdése, hogy mire ad pénzt. Ott van Debrecen, ahol most szűnt meg szintén, sajnos, a ffi kézicsapat. Pedig ha van nagyváros, Debrecen az.
Sokkal fontosabb, hogy mennyi a település bevétele. Ahol nagy iparvállalatok vannak, ráadásul jól megy nekik, ott a befizetett adó is jelentős.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy lehet szórni a város pénzét. Ami azonban most van, az a másik véglet.
Arról nem beszélve, hogy talán olyan adópolitikát is lehetne folytatni, ami ösztönzi a támogatást.
Ha van Veszprémben, Siófokon, Érden, stb. olyan támogatói kör, akik mecénások tudnak lenni, akkor vajon Újvárosban miért nincs?
Egyébként nagyon örülök, hogy a hokinak, legalább jól megy. Az eredményesség viszont más sportágakban sem vitatható, azt hiszem, ez nem kérdés. Sajnos, ezt ma a városban nagyon kevesen becsülik.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolódó...

Linkek

Dab.Docler - csapathonlap
hírtérkép
.9.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Családi ház eladó

Családi ház eladó(eladó) Baracson összkomfortos, egybenyíló kétszobás parasztház (vályog beton alapon) 1166 m2 telekkel eladó vagy 1,5... tovább

Összes hirdetés: 1121 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.