Sport

2011. június 23. (csütörtök) 08:42

Jégkorong: Magosi távozott

Elhagyta a Dab.Docler jégkorong csapatát a gárda fiatal válogatott csatára, Magosi Bálint, aki a megyei rivális Volán együttesét erősíti majd. Az Acélbikák immáron volt játékosa kétéves szerződést írt alá a fehérváriakkal.
nagyítás
Tegnap tartotta az új szezon első sajtótájékoztatóját a SAPA Fehérvár AV 19 jégkorong csapata, melyen bejelentették, majd bemutatták a fehérváriak új igazolásait. Ez a Dab.Docler együttesének, valamint a dunaújvárosi szurkolók szemszögéből csak azért érdekes, mert ekkor vált hivatalossá, hogy Magosi Bálint, az Acélbikák csapatának válogatott szélsője a Sapa Fehérvár AV 19 együttesében folytatja pályafutását. A tavalyi OB I-es bajnokságban 50 (24 gól, 26 assziszt), illetve a MOL Ligában 48 pontig (24, 24) jutó játékos kétéves szerződést írt alá a fehérvári együttessel.

Hozzászólások

Új hozzászólás

1. | 2011-06-23 11:09:19 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Remélem hogy Id. Azari Zsolt megkap mindennemű támogatást amit kér a várostól amire az "irány Ausztria" c. cikkbe utalt és pár éven belül elérhető lenne az EBEL és akkor a dunaújvárosi nevelésű tehetségek nem a szomszédba ontanák a pontokat!

Sok sikert Mago az EBELben, remélem fogsz még DAB színekben játszani!

2. | 2011-06-23 11:10:43 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Vajon miért ment el??
Nem akar osztrák II lenni, ha lehet osztrák I is.
Sok sikert Bálint!
Én is mennék,de nem hívnak:)

3. | 2011-06-23 14:11:18 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) A hoki, szvsz, nincs rossz helyzetben, az ország egyik leggazdagabb cége a névadó szponzor.
Szerintem anyagilag nem szorulnak támogatásra, ezt abból is gondolom, hogy bevállalták az osztrák kalandot. Egyébként sok sikert nekik!
A város, sajnos, nem arról híres, hogy megbecsüli a sportot.:( Már régen nem sportváros. Szerintem szégyen, mennyire nem becsüljük azokat, akik még valamennyire elviselhetőbbé tudnák tenni ezt a jelenlegi helyzetet.

4. | 2011-06-23 15:25:16 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) Sok Sikert Magó csak igy tovább, de 2 év múlva ha lejár a szerződésed és nem fognak hívni az erópai csapatok akkor remélem fontolóra veszed a visszatérést a gyökerekhez.
Persze ha benne lesz a mi kis csapatunk az EBEL-be.
Remélem a város felfogja annak a lehetőséget h egy kis segítséggel Erópában is híressé válhat a mi kis városunk. Ennél jobb reklámot nem is kaphatna a városunk és ccégei.

M12 2 válasz

5. | 2011-06-23 23:12:50 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-23 15:25:16 EZEK??? Felismerni? Szándékosan használtam az "ezek" kifejezést az "ők" helyett...
EZEK -helyi vezetők- csak a saját vállukat veregetik, ha sportsikerek vannak,de az odáig vezető útba egy centit se építettek, egy kavicsot nem raktak hozzá.

6. | 2011-06-24 08:45:55 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-23 15:25:16 A kézis csajok BL-t és minden nk.kupát megnyertek, a fiúk sem voltak rosszak. Tehát egyértelműen jó hírét vitték a városnak, na és a támogató cégnek...
Meg lehet nézni, most mire is jó ez Dunaújvárosban!:(
A hokinak szerencséje, hogy a várostól független szponzora és egy rátermett vezetője van. (Azari) 1 válasz

7. | 2011-06-25 01:13:37 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-24 08:45:55 Szerencséje? Abban igen h Id. Azari úr és Szélig úr nem hagyták h megszűnjön a városban a jégkorong és Azari úr valóban szisztematikusan menedzseli ezt a csapatot!

De mikod SE-ben voltak 96ban ők voltak az egyesület siker csapata utána viszont szép lassan egyre kevesebbet kaptak a hokisok. Minden szakosztály bevásárolt h BL-t nyerjen stb vagy épp a magyar bajnoki címet akik pedig város első csapat bajnoki aranyát szállították és túlnyomó részben saját nevelésből dolgoztak számkivetett lett az egyesületen belül ez is megérne egy misét h alakult ez így nem véletlen hogy hokisok kiléptek a Dunaferrből aztán csődbe mentek Kőhalmi & Takács duóval kellett ez a megtisztulás!

Most is sok dunaújvárosi játszik ebben a csapatban és még több fog szerepelni ha továbbiakban is előre lép a csapat szakmailag azaz valószínűsíthető a végső cél az EBEL!

Én mindig Jégkorong párti voltam nem vok híve az összevásárolt csapatnak de örüljünk annak ami a városban él és fejlődik csapatsport téren.

Gazdasági szempontból meg egy 50 ezres város ne akarjon ennyi csapatsportot fenntartani mert az lehetetlen!

Visszanyal a fagyi amit megtettek az SE-n belül anno a hokisokkal!

Hajrá Hokisok:) 1 válasz

8. | 2011-06-25 16:56:29 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó) válasz erre: Névtelen @ 2011-06-25 01:13:37 Ez mind szép és jó. De a névadó szponzor nélkül mindez nem működne. Akinek a tulajdonosa az ország 15 leggazdagabb embere közé tartozik.
Elismerésem a csapatvezetőknek, de pénz nélkül nem sikerült volna mindez, úgy gondolom.
Bármekkora egy település, csak szándék kérdése, hogy mire ad pénzt. Ott van Debrecen, ahol most szűnt meg szintén, sajnos, a ffi kézicsapat. Pedig ha van nagyváros, Debrecen az.
Sokkal fontosabb, hogy mennyi a település bevétele. Ahol nagy iparvállalatok vannak, ráadásul jól megy nekik, ott a befizetett adó is jelentős.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy lehet szórni a város pénzét. Ami azonban most van, az a másik véglet.
Arról nem beszélve, hogy talán olyan adópolitikát is lehetne folytatni, ami ösztönzi a támogatást.
Ha van Veszprémben, Siófokon, Érden, stb. olyan támogatói kör, akik mecénások tudnak lenni, akkor vajon Újvárosban miért nincs?
Egyébként nagyon örülök, hogy a hokinak, legalább jól megy. Az eredményesség viszont más sportágakban sem vitatható, azt hiszem, ez nem kérdés. Sajnos, ezt ma a városban nagyon kevesen becsülik.

12px
Megosztás: Facebook Megosztás: Twitter Megosztás: MySpace Megosztás: Iwiw Megosztás: Google Megosztás: Live Megosztás: Delicious Megosztás: Digg Megosztás: Multiply Megosztás: Slashdot
Megosztás: myAOL Megosztás: Yahoo Bookmarks Megosztás: Yahoo MyWeb Megosztás: Blogmarks Megosztás: Diigo Megosztás: Reddit

Megtalálhatsz minket a Facebook-on is.
Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolódó...

Linkek

Dab.Docler - csapathonlap
hírtérkép
.9.
DO Hírtérkép

Ingatlan ajánló

ingatlant keres

ingatlant kínál

Kertvárosi lakás eladó

Kertvárosi lakás eladó(eladó) Kertvárosi 2,5 szobás lakás eladó. A lakáshoz kert, 2 garázs, kamra, pince is tartozik. Csendes környezetben. tovább

Összes hirdetés: 1123 db

Cégtár

cégkereső

regisztráció

uszodatechnika2400 Rajna Vilmos mv.
Egyéb szolgáltatás
PREVENCIÓ BT.
Egészség, szépség
Argonic-Team Kft.
Biztosító
Optimavill hungary kft
Elektronika, villamosság
beseme
Üzleti szolgáltatás
Serák Trans Kft
Fuvarozás
Helkat Autó Kft.
Autó, motor

Összes cég: 1040 db

Minden jog fenntartva! © DVG Zrt. • honlapkészítés: DDSWEBMédiaajánlatSzerzői jogokAdatvédelemImpresszum

A Dunaújváros Online a DDS Admin és a DDS Iguana rendszereket használja.