Új pólóban a futsal csapat

Vass Ádám - 2016. március 31. 8:05

Dunaújvárosi csapathoz száz százalékosan dunaújvárosi póló dukál, így városunk futsal csapatának tagjai Palkó István, helyi vállalkozó által tervezett pólóban feszíthettek a kempingben.

Egy rendkívüli sajtótájékoztató keretében a megújult dunaújvárosi kemping területén nem rég átadott szaunaparkban mutatták be a csapat, és egyúttal a város új pólóját. Palkó István saját a sportboltjában két hónapon át tervezgette, készítette saját gyártású pólóját, melyet büszkén viselhet minden újvárosi lakos. A Dunaferr DF RENALPIN FC NBI-es csapatával közös együttműködést is igen megtisztelőnek tartja, melynek bizonyára folytatása is lesz, akár szurkolói termékek képében is.

Budavári Árpád stratégiai manager elmondta, a csapatnak az is a brandje, hogy dunaújvárosiak, így büszkén viselik majd a pólót szerte az országban, hiszen Dunaújváros egy olyan képet tud mutatni amire mindenki büszke lehet, a várost pedig már a nem helyi gyökerekkel rendelkező játékosok is magukénak érzik.

Mádai Balázs, a DVG Zrt. elnök-vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy a csapat tagjai a város megújult kempingjében pihenik ki a bajnokság fáradalmait. Mint elmondta, nem csak a kemping régi fényét igyekeztek visszahozni, hanem annál jóval többet, a fejlesztések pedig továbbra is zajlanak, de az apartmanok iránt már most nagy a kereslet, a szaunaparkot is kezdik felfedezni a kikapcsolódni vágyók, és a vendéglátóegység is remekül ki tudja szolgálni a látogatókat.

Zemankó Zoltán operatív manager szerint fontos, hogy a csapat egy jó közösségként is működjön, ami az utánpótlás korúaknál is az egyik elsődleges cél. Egy bográcsozás a kempingben pedig remek csapatépítés és kikapcsolódás a bajnokság rövid szünetében, ahogy a válogatott játékosoknak is pihentetően hat a világbajnoki selejtezők előtt. Rövid időn belül indul a felsőházi rájátszás, melynek elérése volt a legfontosabb a szezon előtt, de az elkövetkezendő tíz fordulóban mindent meg fognak tenni, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Az utánpótláscsapatok idei szezonban elért kiemelkedő sikerei pedig bizakodásra adnak okot a jövőre nézve.

Fehér Zsolt vezetőedző is pozitívan tekint a jövőre, hiszen a szezonban egyedülálló módon háromszor is kapott gól nélkül hagyták el a pályát, ami remek kiindulópont. Nagy munka áll a csapat mögött, többször is sikerült a szezon során megújulni, de a rájátszásban még többre lesz szükség.

Schranz Balázs, a csapat játékosa is örül a kikapcsolódásnak, hiszen mint mondta, a környezet gyönyörű, a hangulat remek, a pólónak pedig nagyon örülnek, hiszen hozzájuk való, illik rájuk és büszkén fogják viselni, amikor csak tehetik.

A rovat további hírei: Sport

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

2024. máj. 18.

A kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda otthonában lép pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton este.

Tóth Gergely a DAB első érkezője

Tóth Gergely a DAB első érkezője

2024. máj. 17.

Az előző Erste Liga szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben játszó, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely a DAB jégkorongozóinak idei első szerzeménye.

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.