Családi nap lesz a repülőtéren vasárnap!

Terdik Péter - 2022. május 19. 8:33

Két év után ismét kiváló programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt a Dunaújvárosi Repülőtérre. A kezdeményezés részleteiről Mezei Zsolt általános hatáskörű alpolgármester és Mihalcsek Noémi, a létesítmény üzemeltetője számolt be. 

Örömteli hírekről számolt be Mezei Zsolt általános hatáskörű alpolgármester. Két év pandémiás időszakot követően ismét élettel telhet meg a Dunaújvárosi Repülőtér területe – május 22-én, vasárnap kiváló családi program várja a leendő látogatókat. 
Az alpolgármester hangsúlyozta, ismét lehetősége lesz a városlakóknak és a környékbelieknek, hogy megtapasztalhassák a repülés élményét. Mindezt egy olyan családi napon tehetik meg, amely kicsik és nagyok számára egyaránt kiváló elfoglaltságokat kínál. Mezei Zsolt hangsúlyozta, azért is nagy öröm erről az eseményről beszélni, mert sok városlakót fűzhetik különleges emlékek a reptérhez. 
Az alpolgármester elmondta: kipróbálhatjuk majd, hogy milyen ejtőernyőt viselni, szimulátor segítségével megtapasztalhatják, milyen helikopteren utazni. 
A repülős programok mellett ugrálóvár, íjászkodás, lovaglás, autós-motoros börze is várja a kicsiket és idősebbeket egyaránt, a programok széles kínálata a család minden tagjának nagyszerű kikapcsolódást kínál! 
A Repülőtéri Családi Nap apropóján Mihalcsek Noémi, a létesítmény üzemeltetője a következő gondolatokat osztotta meg: igyekeztek olyan programokat összeállítani, amely minden korosztály számára érdekes elfoglaltságokat nyújthat. Különlegesség, hogy a repüléshez köthető kezdeményezések mellett a tűzoltóság és a rendőrség munkatársai is csatlakoztak az akcióhoz, így a támogatóiknak hála igazán színes kínálattal várják a leendő látogatókat.

A kezdeményezés programjait a mellékelt plakáton tekinthetik meg az érdeklődők!

Az esemény ingyenes, a helyszíni parkolás valamint bizonyos szolgáltatások igénybevétele díjköteles!

(Fotó: Végh Zoltán; plakát: dunaujvaros.hu)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.