Elkészült a DKSE új honlapja

spigott - 2023. február 17. 12:30

Új hivatalos honlappal, valamint közösségi oldallal igyekszik még közelebb kerülni a sportbarátokhoz a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület.

Az AVigadó étteremben tartott sajtótájékoztatót a Dunaújvárosi Központi Sport Egyesület (DKSE) szerdán, s a rendhagyó esemény apropóját az adta, hogy elkészült az egyesület új honlapja, valamint közösségi oldala. A bemutató felvezetéseként Mátyás Gábor, a DKSE ügyvezető elnöke osztotta meg gondolatait arról, miért és hogyan döntöttek az egyesület régi honlapjának lecseréléséről.
– Bő egy évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy a régi, jól működő, de lényegesen egyszerűbb honlapunkat szeretnénk lecserélni egy mai kornak megfelelő modern, minden igényt kielégítő weboldalra. Jó néhány egyeztetésen vagyunk túl, több problémát is meg kellett oldanunk az elmúlt egy évben, de eljutottunk végül a mai naphoz, ami nagyon fontos számunkra, ugyanis a pontos, naprakész tájékoztatás rettenetesen fontos, s ennek egy remek eszköze egy jól működő weblap. Volt honnan merítenünk, hiszen pár évvel ezelőtt elkészült a DSE Röplabda Akadémia hivatalos honlapja és mikor nekem ezt megmutatták, nagyon tetszett, s azt gondoltam, mikor egyesületünknek lesz erre módja, szeretnénk egy hasonlót. Így vettük fel a kapcsolatot a Done Digital Kft.-vel, s a sikeres együttműködésnek köszönhetően már jó néhány hete sikerrel teszteltük az oldalt, és szerintem a végeredmény több mint kielégítő, amiért jár a köszönet a készítőknek, valamint Szárszó Lajosnak, aki a tartalmak megjelenéséért lesz felelős. Bízom abban, hogy ez az oldal a DKSE iránt érdeklődőknek mindig megfelelő mennyiségű és minőségű információval szolgál majd. Korábbi weblapunk sem szűnt meg, működőképesen tartjuk, már csak azért is, mert az elmúlt nyolc-tizenkét esztendőből rengeteg olyan információt tartalmaz, melyek visszakereshetők, s mindössze egyetlen kattintással elérhetők.

Végh Zoltán felvétele

A folytatásban a DKSE új honlapját készítő Done Digital Kft. ügyvezetője, Matus Ádám tájékoztatta a sajtó képviselőit a fontosabb technikai részletekről.
– A DSE Röplabda Akadémia honlapját mi terveztük és készítettük, s mivel ez egy meglehetősen jó és sikeres projekt volt, folytatódott a kapcsolatunk. Sok közös ötletelés után igazából már csak kiviteleznünk kellett, de a tervezés során természetesen figyelembe kellett vennünk, kik is használják majd az oldalt, így a mobil és tablet nézetekre koncentráltunk elsősorban. A munka során egy hat fős dedikált csapat dolgozott a részünkről, nagyjából háromszázhatvan órán keresztül, ami átlagosnak mondható. Természetesen nagyon izgatottan várjuk a visszajelzéseket az élesítést követően, s reméljük, hogy másoknak is annyira tetszik majd, mint nekünk.
Ezt követően mutatták be az új weboldalt, melyen az aktuális híreken kívül megtalálhatók az egyesület felépítésével, szakosztályaival kapcsolatos legfontosabb információk: a szakági vezetők mellett az edzők, versenyzők profiljai, folyamatosan frissülő versenynaptár, illetve egy városi sporttérkép is várja a felhasználókat. A DKSE új honlapja mellett elkészült az egyesület közösségi oldala is, melyet Szárszó Lajos és Szárszó Bence igyekszik frissíteni folyamatosan.

A rovat további hírei: Sport

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

2024. máj. 18.

A kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda otthonában lép pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton este.

Tóth Gergely a DAB első érkezője

Tóth Gergely a DAB első érkezője

2024. máj. 17.

Az előző Erste Liga szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben játszó, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely a DAB jégkorongozóinak idei első szerzeménye.

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.