Egy okos marketingeszköz: a kupon

doszerk - 2024. január 20. 9:00

Az elmúlt évtized nagy átalakulást hozott a vásárlások jellegében. Míg korábban mindenki személyesen vásárolt, addig mostanra ez teljesen megváltozott. (X)

Szinte mindenki már csak a világhálón keresztül adja le megrendeléseit, és csak a nagyon alapvető élelmiszereket szerzi be személyesen, de a nagyvárosokban azokat is sokszor online.

Vásárlás kuponokkal

Érdekes módon míg az online vásárlás teljességgel az élre tört, addig annak kuponos formája még mindig nem terjedt el széles rétegekben, pedig az ember azt várta volna. Hiszen számtalan árukategóriában juthatunk hozzá sokkal olcsóbban termékekhez egy-egy kuponos akció alkalmával. Ilyen például a Notino kupon, azok számára, akik a szépségápolás területén szeretnének valamilyen különlegeshez hozzájutni áron alul.

Mára már az olcsóbb ár nem jelent egyúttal silány minőséget, így tényleg érdemes figyelni a kuponos akciókat. A Kuponkódok.hu gyűjtőportál ezt teszi lehetővé számunkra, ugyanis oldalán több mint 500 webshop kínálatát elemezve teszi fel mindig az aktuális ajánlatokat, természetesen mindegyiket csak azután, hogy validálta, tényleg élő akciók-e azok.

A kuponmarketing előnyei

A kuponnal való értékesítés egy nagyon hatékony marketingeszköz lehet cégeknek, csak meg kell tanulni, hogyan kell ügyesen használni. Segítségével meg lehet növelni a forgalmat, új ügyfeleket lehet találni, majd azokat törzsvásárlókká tenni. Másrészről egyfajta bizalmat is áraszt ez a megjelenési mód, és nem csupán az árérzékeny felhasználókat érintheti pozitívan.

Azonban az egy dolog, hogy elkészülnek a kuponos ajánlatok, el is kell azokat valahogy juttatni a célcsoportokhoz. Ebben nyújt hathatós támogatást a Kuponkódok.hu gyűjtőoldal, amely nem kizárólag a kuponos akciókat gyűjti össze, és jeleníti meg, hanem van alternatíva arra is, hogy az adott webshop egyéb kedvezményes, akár alkalmi ajánlatait is bemutassa.

A kuponos akciók hatásának mérése

A vállalkozások nemcsak felteszik a Kuponkódok.hu oldalra hirdetéseiket, hanem mérni is tudják annak hatását, így vállalkozásuk eredményességét. Minden kupon nyomon követhető, és az adott akció időtartama alatt napi szintű statisztikát kap az ügyfél, így már közben ki tudja elemezni számait, és esetleg be is tud kampányának mikéntjébe avatkozni.

A partneri kezelőfelülethez minden cég támogatást kap az oldalon történő eligazodáshoz, ráadásul 7 napig ingyen is kipróbálhatja a Kuponkódok.hu oldalon való megjelenést. A weboldal teljes mértékben optimalizált mobiltelefonra is, így a kuponok nemcsak laptopon, de mobilon keresztül is beválthatók.

Használd ki egész évben!

A Kuponkódok.hu gyűjtőoldalon való megjelenését érdemes folyamatossá tenni, hiszen akik egyszer már rámentek az oldalra, és vásároltak valamilyen kuponnal, azok nagy valószínűséggel vissza is fognak térni. Célszerű vonzó ajánlatokat készíteni a kiemelt időszakokra, mint amilyen a húsvét, a karácsony vagy a Black Friday időszaka, melyről szintén mindig tájékoztatja a weboldalára látogatókat a Kuponkódok.hu.

A rovat további hírei: Mozaik

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.