Érdről erősít a DKKA

spigott - 2024. március 22. 17:30

Kellermann Dóra és Gerháth Kincső is a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesénél folytatja pályafutását a 2024/2025-ös szezonban.

Kép forrása: DKKA

Huszonnégy órán belül két játékos szerződtetéséről is beszámolt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy Kellermann Dóra és Gerháth Kincső is akadémiánk felnőtt együttesénél folytatja pályafutását a 2024/2025-ös szezonban.

Mint azt a DKKA közleményeiből megtudtuk, a 24 esztendős Kellermann Dóra a Győri Audi ETO KC nevelése, itt mutatkozott be az élvonalban is, majd szerepelt a Mosonmagyaróvár, illetve a NEKA csapatainál is. 2023-ban az Érd gárdájához igazolt, ahol eddig lejátszott 20 találkozóján 83 gólt szerzett eddig, s remélhetőleg Dunaújvárosban is gólerős játékkal lesz csapatunk erőssége a következő szezonban.

Szintén az érdi csapat mezét cseréli dunaújvárosira a 23 esztendős Gerháth Kincső, aki Kellermann Dórához hasonlóan győri nevelés, s a Rába-partjáról előbb Székesfehérvárra, majd Érdre szerződött, ahonnan végül két év után távozik. Kincső, aki védekezésben kettes és hármas pozícióban is bevethető, támadásban sem gyenge, jelenleg csapata legeredményesebb átlövője, 23 összecsapáson összesen 112 alkalommal szomorította az ellenfelek kapusait.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: sokan versenyeztek

DSTV: sokan versenyeztek

2024. máj. 09.

Az MMK-ban rendezték meg az Újvárosi Darts Liga második fordulóját a mögöttünk hagyott hétvégén. A Dunaújvárosi Darts Club népszerű saját rendezésű bajnoksága most is sokakat vonzott, 32 férfi és 6 női versenyző állt táblához. Hangkép.

Felemás forduló az utánpótlásnál

Felemás forduló az utánpótlásnál

2024. máj. 09.

A DKKA U19-es csapata kikapott, az U17-es viszont nyerni tudott az Érd otthonában lejátszott korosztályos bajnokin.

Visszahozta Dunaújvárosba a bronzcsatát a DFVE

Visszahozta Dunaújvárosba a bronzcsatát a DFVE

2024. máj. 09.

Remek védekezéssel aratott 7-6-os győzelmet a bajnoki bronzpárharc második, egri találkozóján a DFVE női vízilabda csapata, s ezzel egyenlíteni tudott a két nyert meccsig tartó sorozatban.

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

2024. máj. 08.

A közelmúltban készítettünk interjút Petrás Gáborral. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára fontos és örömteli hírekről számolt be: szó volt többek között a kispályás labdarúgó bajnokságról, valamint arról, hogy nagyon várják már az első kapavágást az új pálya projektnél. Hangkép.

Újra egy jó ügyért futnak

Újra egy jó ügyért futnak

2024. máj. 08.

Idén a Móra iskolának segíthetnek azok, akik részt vesznek a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportjának május 18-i rendezvényén.

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.