Egy reklámeszköznek is lehet új élete!

doszerk - 2024. április 13. 8:00

Sokakban talán az a kézpet él, hogy egy-egy reklámeszközt csak egyetlen egyszer lehet felhasználni. Így ha például roll-up bannereket gyártatunk egy-egy rendezvényre vagy eseményre, akkor talán azt is hihetnénk, hogy azt mindössze egyszer fogjuk tudni használni. (X)

A jó hír ezzel szemben az, hogy a Reklámeszköz.hu roll-up bannerei között olyan darabokat találhatunk meg, amelyekben cserélhető a nyomat, így egy-egy reklámeszköz tulajdonképpen majdnem végtelen számú alkalommal használható fel. Mai írásunkban bemutatjuk, hogy hogyan és miként kell ezt elképzelni!

Válasszunk cserélhető nyomatos roll-up bannert!

Talán nem árulunk el újdonságot azzal, ha azt mondjuk, hogy a nyers alumíniumból készült állványt, valamint a hozzá kapcsolódó rengeteg alkatrészt rengeteg pénzbe, időbe és energiába kerül legyártani, összeállítani, kiszállítani. Amikor ezzel készen vannak a különböző stációban érintett felek, akkor jön a képbe a nyomatokkal a fent említett cég szakmai csapata.

Igen ám, csakhogy előbb vagy utóbb szinte minden nyomat aktualitását veszti. Ilyenkor tévesen azt gondolhatnánk, hogy az egész reklámeszköztől meg kell válni, holott csak a roll-up nyomatcsere szolgáltatást kellene igénybe venni.

Ebben az esetben ugyanis nem pusztán annyi az előny, hogy jóval olcsóbban megúszhatunk egy újabb kampányt vagy rendezvényt, hanem még az ökológiai lábnyomunkat sem növeljük feleslegesen.

Hányszor lehet nyomatcserét eszközölni?

Jogosan merül fel a kérdés mindenkiben, hiszen nehéz elképzelni, hogyan is történik mindez.

A roll-upok tengelyén minden esetben megtalálható egy befűzőfilm, ahova a nyomatot is erősíteni kell, és minden egyes csere esetén ugyanebből kell levágni két centimétert. Ez a film lehet akár 20-25 centiméter hosszú is, így akár ötször is el lehet végezni ezt a cserét.

De vajon honnan lehet tudni, hogy a megvásárolt roll-up állványunk alkalmas-e erre a funkcióra? Természetesen a Reklámeszköz.hu szakértőinek a segítségével juthatunk hozzá a szükséges információkhoz.

Csak kényelmesen és praktikusan!

A fentebb említett cég szakemberei vállalják, hogy az állvány eredetétől függetlenül bevizsgálják azt, és amennyiben lehetséges – a legtöbb esetben szerencsére az –, akkor meg is ejtik a cserét. Sőt, ha esetleg magában a reklámeszközben akad javítanivaló, akkor arra is adnak ajánlatot.

Talán egyetlen más megoldás sem ennyire kényelmes, praktikus, kifizetődő és környezetbarát, mint a roll-up állványok nyomatcseréje, így egy-egy esemény, rendezvény, konferencia vagy kampány előtt mindenképpen érdemes felvenni velük a kapcsolatot, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a rendelkezésünkre álló eszközökből!

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

2024. máj. 20.

Városunk is csatlakozott a kétkerekűsök országos közösségi akciójához, derül ki a DSTV összegzéséből. A Bringásreggeli fantázianevű esemény finomságokkal és szervizponttal csalogatta a kerékpárosokat a Városháza térre a napokban. Hangkép.
 

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)