február 04. (hétfő) 15:00

Anettka és Sáfár Anikó vetkőző duettje

A meztelenkedő műsorvezetőnő, Anettka közös műsort indít az örök szex szimbólumnak tartott színésznővel, Sáfár Anikóval - félmeztelenül.

   Anettka példáját követve, az örök szex szimbólumként számon tartott szőke színésznő, Sáfár Anikó is felfedi kebleit - írja a Mai Lap. Hétfőtől a két hölgy új, közös műsort indít a Budapest TV-n. A pikantéria a dologban annyi, hogy fölül mindketten egy szál boába öltözve ülnek a kamerák elé.
   A „Ránk jön a tíz perc"-ben Anettka a Mai Lap szerelempostás rovatába érkező levelekből szemezget. Műsorvezető társával, Sáfár Anikóval együtt próbál majd gyógyírt találni a különböző szerelmi bajokra.
   „Talán öt percet gondolkodott Anikó, amikor megkértem, legyen a társam ebben a műsorban" - mondta el Anettka. „Sok közös van bennünk. Ő az előző generáció szex szimbóluma, aki ma is fantasztikusan csinos és gyönyörű. Nincs mit szégyellnie, remekül áll neki a bőrsort és a boa."
   A két fedetlen keblű műsorvezető mától, minden nap este 11-től orvosolja a szerelmi bajokat, és osztja meg tapasztalatait a nézőkkel.

   Anettka csak éjjel vetkőzhet

   Anettka több más műsorban is látható, például a Budapest TV-n futó reggeli műsorban, az Elképesztő ébresztőben. S bár itt is nagyon szeretne levetkőzni, az ORTT előírásai szerint sajnos nem tárulkozhat ki teljesen. Sortban és bőrdzsekiben kell üldögélnie. A reggeli műsor egyébként meglehetősen sajátságos. Nincs benne sem időjárás, sem hírek, van viszont a nézőkkel, Ihos Józseffel, Csala Zsuzsával, Bach Szilviával és Sáfár Anikóval fecsegő Anettka hatalmas dózisban.

(forrás: Internetto)

Vissza